IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

30 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > »   
Reply to this topicStart new topic
> beatport.com scripts by stevehero (search & direct) - jaimz mod, rips cover, album, year, date, catalog #, publisher, genre, www + more
stevehero
post Mar 21 2017, 22:52
Post #391


Member


Group: Full Members
Posts: 855
Joined: 3-December 10
From: Ireland
Member No.: 13334
Mp3tag Version: 2.84



QUOTE (ivana @ Mar 21 2017, 14:37) *
hi, i use your script v4.2on win xp sp3, before few days when i use single track search, script can't save cover in id tag of mp3 , but in process of search i see it in right window, even if i left click on cover ,save image in tag option is on. i search in script cover field and here is the copy
CODE
# COVERURL
    outputto "COVERURL"
    say "http://"
    sayregexp "(?<=data-full-image-url=\"//).+?\.jpg"

maybe beatport something change
thank you for answer

If it's appearing in that information window then the script is working. Something else is wrong or at fault. Not sure what it's causing that. Maybe the file has APE tags?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ivana
post Mar 22 2017, 00:56
Post #392


Member


Group: Full Members
Posts: 5
Joined: 15-June 13
Member No.: 18038
Mp3tag Version: 2.81b



huh i check now in winamp...and woow cover is there but when i open file in mp3tag i can't see cover in tag panel cover window, so i think is mp3tag bug not your script. And if i remove ape tags, now i see cover in mp3tag panel window. Is this bug of mp3tag, feature or what smile.gif before it was working with ape tags

This post has been edited by ivana: Mar 22 2017, 01:00
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stevehero
post Mar 22 2017, 01:20
Post #393


Member


Group: Full Members
Posts: 855
Joined: 3-December 10
From: Ireland
Member No.: 13334
Mp3tag Version: 2.84



QUOTE (ivana @ Mar 21 2017, 23:56) *
huh i check now in winamp...and woow cover is there but when i open file in mp3tag i can't see cover in tag panel cover window, so i think is mp3tag bug not your script. And if i remove ape tags, now i see cover in mp3tag panel window. Is this bug of mp3tag, feature or what smile.gif before it was working with ape tags

I couldn't tell you. Maybe post in the support section of the forum or do a quick search. Just glad it's not my fault tongue.gif

My script has had no issues in two years and long may it continue. If you feel it's good a kind donation is always nice smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ivana
post Mar 22 2017, 19:44
Post #394


Member


Group: Full Members
Posts: 5
Joined: 15-June 13
Member No.: 18038
Mp3tag Version: 2.81b



no problem, thank you !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ohrenkino
post Mar 22 2017, 19:52
Post #395


Member


Group: Full Members
Posts: 9472
Joined: 9-December 09
From: Norddeutschland / Northern Germany
Member No.: 11458
Mp3tag Version: 2.85k



QUOTE (ivana @ Mar 22 2017, 00:56) *
huh i check now in winamp...and woow cover is there but when i open file in mp3tag i can't see cover in tag panel cover window, so i think is mp3tag bug not your script. And if i remove ape tags, now i see cover in mp3tag panel window. Is this bug of mp3tag, feature or what smile.gif before it was working with ape tags

I would say that your tags are out of sync and that you stored the picture in ID3V2 tags and left the APE tags empty.
And as APE overwrites V2 tags, you don't see a picture (even though it is there).
I would get rid of the APE tags altogether as they cause more trouble than do good.


--------------------
42 - wie war die Frage / what was the question / quelle était la question
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ivana
post Mar 23 2017, 21:36
Post #396


Member


Group: Full Members
Posts: 5
Joined: 15-June 13
Member No.: 18038
Mp3tag Version: 2.81b



thank you for the tip ! i already disable APE tags, and now using ID3V2
Go to the top of the page
 
+Quote Post
djepeto
post Apr 13 2017, 21:45
Post #397


Member


Group: Full Members
Posts: 20
Joined: 29-January 13
Member No.: 17499
Mp3tag Version: 2.81



I use stevehero's script for many years and everything was OK. smile.gif

Now I have problem with files tagged in the last month. When I played them with Windows Media Player in Now Playing Mode doesn't show covers.
I'm confused because for ex. VLC and Winamp show artworks without any problem. huh.gif

After tagging, files get covers, I see them with mp3 tag software, that is ok... but when I play them in WMP I dont see covers. When I add cover from BP manualy problem is same, but when I add picture from other sources WMP shows covers on played files.

So... files tagged in last month only played in WMP doesnt show covers.
Earlier tagged files works perfectly in WMP! Thanks God! smile.gif

For ex. I also used discogs script by Pone in last month, but everything with artworks in WMP is OK.

It seems that something happend with BP pictures...or wmp has problem...


--------------------
club music makes me happy
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ohrenkino
post Apr 13 2017, 21:47
Post #398


Member


Group: Full Members
Posts: 9472
Joined: 9-December 09
From: Norddeutschland / Northern Germany
Member No.: 11458
Mp3tag Version: 2.85k



could you check if the folders of the files have the file
folder.jpg
and what happens if you create one?


--------------------
42 - wie war die Frage / what was the question / quelle était la question
Go to the top of the page
 
+Quote Post
djepeto
post Apr 13 2017, 22:11
Post #399


Member


Group: Full Members
Posts: 20
Joined: 29-January 13
Member No.: 17499
Mp3tag Version: 2.81



Yes, I checked that. I haven't folder.jpg. When I make this file, mp3 without cover get that cover picture. That is ok.

In WMP:
Add local media files to library when played - unchecked
Add remote media files to library when played - unchecked

Only, but only BP pictures for files tagged in last month have problems in wmp.


--------------------
club music makes me happy
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ohrenkino
post Apr 13 2017, 22:25
Post #400


Member


Group: Full Members
Posts: 9472
Joined: 9-December 09
From: Norddeutschland / Northern Germany
Member No.: 11458
Mp3tag Version: 2.85k



QUOTE (djepeto @ Apr 13 2017, 23:11) *
Yes, I checked that. I haven't folder.jpg. When I make this file, mp3 without cover get that cover picture. That is ok.

In WMP:
Add local media files to library when played - unchecked
Add remote media files to library when played - unchecked

Only, but only BP pictures for files tagged in last month have problems in wmp.

I think that you can set the behaviour of saving graphics after the execution of a web source script in the Utils-Menu that is hidden in the button at the bottom of the web sources dialogue.
Perhaps you have unchecked the option to save the picture not only in the files but also in the file system and you have modified the default file name for artwork from folder. jpg to something else.


--------------------
42 - wie war die Frage / what was the question / quelle était la question
Go to the top of the page
 
+Quote Post
djepeto
post Apr 13 2017, 23:34
Post #401


Member


Group: Full Members
Posts: 20
Joined: 29-January 13
Member No.: 17499
Mp3tag Version: 2.81



Bottom of web source dialog:
Save image to tag - checked

I have changed nothing in file system, because everything works very well.

Shorter description:
WMP (Now playing mode) shows covers for files tagged with discogs script.
WMP (Now playing mode) shows covers for files tagged with BP script except for files tagged in last month.
VLC and winamp shows covers for all files anyway.

When I manualy add picture from BP and save tag, wmp doesnt show the cover again, except if picture from other source is.
I think it's case for X-files biggrin.gif



--------------------
club music makes me happy
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ohrenkino
post Apr 14 2017, 11:14
Post #402


Member


Group: Full Members
Posts: 9472
Joined: 9-December 09
From: Norddeutschland / Northern Germany
Member No.: 11458
Mp3tag Version: 2.85k



To be honst: WMP does not remember the tag sources that you have used for tagging.
And as I cannot look over your shoulder and find out what the differences are, you have to be as cunning as possible to find the cause.
I would check the tag versions that are in the files (APE usually causes trouble), I would check the files themselves for integrity, and I would check if there are more than one embedded picture in the files and perhaps one of them is invalid/empty, whatever.
Or the picture type is not quite right: bmp instead of png or jpg.


--------------------
42 - wie war die Frage / what was the question / quelle était la question
Go to the top of the page
 
+Quote Post
djepeto
post Apr 14 2017, 16:15
Post #403


Member


Group: Full Members
Posts: 20
Joined: 29-January 13
Member No.: 17499
Mp3tag Version: 2.81



Yes, you're right about everything. My pictures in tags are jpg and only one picture. Tag version is ID3v2.3. Mp3 files is full correct, checked in mp3val.

Please, for test, if you could manualy put any beatport cover picture to any mp3 file (drag and drop way) and play it in wmp to see what will happen?


--------------------
club music makes me happy
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ohrenkino
post Apr 14 2017, 18:10
Post #404


Member


Group: Full Members
Posts: 9472
Joined: 9-December 09
From: Norddeutschland / Northern Germany
Member No.: 11458
Mp3tag Version: 2.85k



QUOTE (djepeto @ Apr 14 2017, 17:15) *
... and play it in wmp to see what will happen?

This is what happens:
I d&d (which I usually never do) a picture from BP to Mp3tag's tag panel and save the modification.
The file has now 2 embedded covers.
I delete the old one in MP3tag.
I switch to WMP - it still shows the old picture.
I delete the track only from the library.
I restore deleted files.
(The preview now shows already the new picture)
I play the track and see the new picture in the "now playing" window.


--------------------
42 - wie war die Frage / what was the question / quelle était la question
Go to the top of the page
 
+Quote Post
djepeto
post Apr 14 2017, 19:50
Post #405


Member


Group: Full Members
Posts: 20
Joined: 29-January 13
Member No.: 17499
Mp3tag Version: 2.81



Thank you very much!
I see I have problem with only JPG from beatport.

For testing I used image resizer and I converted that jpg to another jpg, I used new jpg file, and finally I can see cover in wmp. My new converted cover has same size 500x500, and amost same file size - about 3 KB more.

Conclusion is everything works very well, but still dont know why my new files get different type of jpg from BP whether I use the BP script or manualy put the cover directly from BP.


--------------------
club music makes me happy
Go to the top of the page
 
+Quote Post

30 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th January 2018 - 22:23